Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Χώροι Στάθμευσης ΣΤΑ.ΣΥ.

Οι επιβάτες του Μετρό μπορούν να εξυπηρετηθούν από τέσσερις οργανωμένους χώρους στάθμευσης, εκ των οποίων ο ένας εξυπηρετεί & τους επιβάτες του Τραμ:

  • Συγγρού-Φιξ: Λειτουργεί καθημερινά & επί 24ώρου βάσεως ελεγχόμενος υπόγειος χώρος στάθμευσης & μετεπιβίβασης
  • Χαλάνδρι: Λειτουργεί ελεγχόμενος υπαίθριος χώρος στάθμευσης
  • Νομισματοκοπείο: Λειτουργεί καθημερινά & επί 24ώρου βάσεως ελεγχόμενος υπόγειος χώρος στάθμευσης & μετεπιβίβασης
  • Αγία Μαρίνα: Λειτουργεί ελεγχόμενος πολυώροφος χώρος στάθμευσης & μετεπιβίβασης

Οι παραπάνω χώροι στάθμευσης είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί για τους επιβάτες του Μετρό, καθώς παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με χαμηλό συγκριτικά κόστος, ενώ βρίσκονται και σε κομβικά σημεία (βλ. Συγγρού-Φιξ – Είσοδος Δακτυλίου).

Ελεγχόμενοι χώροι στάθμευσης με μοναδικά πλεονεκτήματα:

Υψηλό επίπεδο υπηρεσιών Χαμηλό κόστος Κομβικά σημεία 24ωρη λειτουργία

Συγγρού-Φιξ

0
ΘΕΣΕΙΣ

Ο ελεγχόμενος υπόγειος χώρος στάθμευσης του σταθμού Συγγρού-Φιξ είναι συνολικής χωρητικότητας 642 θέσεων. Λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως, με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα εισόδου, πληρωμής και εξόδου των οχημάτων, ενώ στο ισόγειο υπάρχει χώρος υποδοχής και ταμείο.

Ο χώρος στάθμευσης εκτείνεται σε έξι υπόγεια επίπεδα και συνδέεται απευθείας μέσω υπόγειας διόδου με τον ομώνυμο Σταθμό του Μετρό. Παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληροφόρησης για τις ελεύθερες θέσεις, ενώ όλος ο χώρος εποπτεύεται από Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης καλύπτοντας τις ανάγκες ασφάλειας για τους χρήστες και τα οχήματα. Πέρα από τις θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων σε κάθε όροφο υπάρχουν και ειδικοί χώροι για στάθμευση μοτοσικλετών.

Ο χώρος είναι πλήρως προσβάσιμος από Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), αφού εκτός των ειδικών θέσεων κάθε ορόφου διαθέτει ράμπες, κυλιόμενες σκάλες και ανελκυστήρες.

Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν εκεί το όχημά τους, αποφεύγοντας την κυκλοφοριακή συμφόρηση προς το κέντρο της Αθήνας αλλά και την είσοδο στον Δακτύλιο και με το Μετρό να μεταβούν αξιόπιστα και γρήγορα στον προορισμό τους.

Νομισματοκοπείο

0
ΘΕΣΕΙΣ

Ο ελεγχόμενος υπόγειος χώρος στάθμευσης του σταθμού Νομισματοκοπείο είναι συνολικής χωρητικότητας 604 θέσεων. Λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως, με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα εισόδου, πληρωμής και εξόδου των οχημάτων.

Ο χώρος στάθμευσης εκτείνεται σε τρία υπόγεια επίπεδα και συνδέεται απευθείας με τον ομώνυμο σταθμό του Μετρό. Παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληροφόρησης για τις ελεύθερες θέσεις, ενώ όλος ο χώρος εποπτεύεται από Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης καλύπτοντας τις ανάγκες ασφάλειας για τους χρήστες και τα οχήματα. Πέρα από τις θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων σε κάθε όροφο υπάρχουν και ειδικοί χώροι για στάθμευση μοτοσικλετών.

Ο χώρος είναι πλήρως προσβάσιμος από Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), αφού εκτός των ειδικών θέσεων κάθε ορόφου διαθέτει ράμπες, κυλιόμενες σκάλες και ανελκυστήρες.

Οι πολίτες πλέον έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν εκεί το όχημά τους, αποφεύγοντας την κυκλοφοριακή συμφόρηση προς το κέντρο της Αθήνας και με το Μετρό να μεταβούν αξιόπιστα και γρήγορα στον προορισμό τους.

Χαλάνδρι

0
ΘΕΣΕΙΣ

Ο ελεγχόμενος υπαίθριος χώρος στάθμευσης του σταθμού Χαλάνδρι είναι συνολικής χωρητικότητας 280 θέσεων.

Λειτουργεί Δευτέρα έως και Πέμπτη 06:00 – 01:00 της επόμενης, Παρασκευή και Σάββατο 06:00 – 03:00 της επόμενης.

Κυριακές και αργίες παραμένει κλειστός.

Αγία Μαρίνα

0
ΘΕΣΕΙΣ

Ο ελεγχόμενος χώρος στάθμευσης του σταθμού Αγία Μαρίνα είναι συνολικής χωρητικότητας 383 θέσεων εκ των οποίων 19 προορίζονται για ΑμεΑ. Λειτουργεί Δευτέρα – Πέμπτη 05:15 – 01:00 της επομένης και Παρασκευή – Σάββατο 05:15 – 03:00 της επομένης. Κυριακές και αργίες παραμένει κλειστός. Διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα εισόδου, πληρωμής και εξόδου των οχημάτων.

Ο χώρος στάθμευσης εκτείνεται σε ένα υπόγειο επίπεδο, ισόγειο, τρεις ορόφους και δώμα και συνδέεται απευθείας με τον ομώνυμο σταθμό του Μετρό. Παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληροφόρησης για τις ελεύθερες θέσεις, ενώ όλος ο χώρος εποπτεύεται από Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης καλύπτοντας τις ανάγκες ασφάλειας για τους χρήστες και τα οχήματα.

Ο χώρος είναι πλήρως προσβάσιμος από Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), αφού εκτός των ειδικών θέσεων κάθε ορόφου διαθέτει ράμπες και ανελκυστήρες.