Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Μετρό και το Τραμ φορούν και φέτος τα γιορτινά τους και δίνουν τόνο εορταστικό στις καθημερινές μετακινήσεις των επιβατών.  Χριστουγεννιάτικα δέντρα και στεφάνια έχουν ήδη πάρει τις θέσεις τους στους σταθμούς του Μετρό, με το εντυπωσιακό σε λάμψη και διαστάσεις δέντρο στον σταθμό «Σύνταγμα» να ξεχωρίζει.

IMG 91b8f6cff8891875246f42edb57384aa V 1                                                                                IMG 4a9a95e8910bb36180698beea676bcd0 V 1

 

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα θα στολίσουν με τα στολίδια της ευχής τα παιδιά των ευχών του “MakeAWish την ερχόμενη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Τα παιδιά, συνοδευόμενα από εθελοντές, θα επιβιβαστούν αρχικά στο Τραμ και στις 5 το απόγευμα θα φθάσουν στον σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα», όπου και θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα ανταλλάξουν δώρα κι ευχές.

Παράλληλα, με την πολύτιμη συνδρομή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης,  οι σταθμοί «Μέγαρο Μουσικής» και «Κεραμεικός» στολίστηκαν δημιουργικά και εναλλακτικά με εντυπωσιακές αφίσες και μοιράζουν ευχές στους διερχόμενους επιβάτες.

MCF Kerameikos10

Παραμένοντας σε γιορτινή διάθεση, η ΣΤΑ.ΣΥ προσκαλεί τους επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς σε μελωδικές, χριστουγεννιάτικες διαδρομές, φιλοξενώντας στους σταθμούς του Μετρό:

  • Τη Δευτέρα 18/12 στον σταθμό «Δημοτικό Θέατρο» στις 17:45 το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά  – Ορχήστρα Έγχορδων Νέων Πειραιά και στον σταθμό «Κηφισιά» στις 18:00 τους Μικρούς Τροβαδούρους – Παιδική Χορωδία Κηφισιάς.
  • Την Τρίτη 19/12 στον σταθμό «Αιγάλεω» στις 19:00 τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αιγάλεω.
  • Την Τετάρτη 20/12 στον σταθμό «Σύνταγμα» στις 16:00 τον Μουσικό – Καλλιτεχνικό Σύλλογο «Μουσικό όραμα».
  • Την Πέμπτη 21/12 στον σταθμό «Σύνταγμα» στις 17:00 τη Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας.
  • Την Παρασκευή 22/12 στον σταθμό «Περιστέρι» στις 10:00 τη Χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, στον σταθμό «Δημοτικό Θέατρο» στις 19:00 τη Χορωδία της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά και στον σταθμό «Σύνταγμα» στις 19:00 τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακεδόνων – Θρακών, που θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς  εδώ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ