Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

Στην παιδική κατασκήνωση «Χαρούμενο Χωριό» στη Βαρυμπόμπη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, στην οποία παρέστησαν «Οι Φίλοι Του Χαρούμενου Χωριού»  μικροί και μεγάλοι κατασκηνωτές και Ομαδάρχες. Κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα και οι μικροί κατασκηνωτές τραγούδησαν το τραγούδι του «Χαρούμενου Χωριού» και συμβολικά φύτεψαν στην είσοδο της κατασκήνωσης δύο μικρά κυπαρίσσια.

Η ΣΤΑ.ΣΥ., σε μια συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προς το περιβάλλον και την κοινωνία, επέλεξε την περίοδο των εορτών τα χριστουγεννιάτικα δέντρα κεντρικών σταθμών του δικτύου της να είναι έλατα, που στη συνέχεια θα επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον και μάλιστα σε μια περιοχή που επλήγη από την καταστροφική πυρκαγιά το 2021, δηλαδή την κατασκήνωση  «Οι Φίλοι Του Χαρούμενου Χωριού» .

Το έργο της μεταφύτευσης ανέλαβαν Ομαδάρχες και κατασκηνωτές των «Φίλων του Χαρούμενου Χωριού» που ήταν παρόντες στην εκδήλωση. Συμβολικά ένα από αυτά τα έλατα φύτεψε ο Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής και Ανάπτυξης της ΣΤΑ.ΣΥ  κ. Απόστολος Σιαμπάνης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ