Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑ.ΣΥ  ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ CAF

Το έργο της αναβάθμισης των συρμών της γραμμής 1 μπήκε στις ράγες…..

 Εκπροσώπους της Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles SA. υποδέχθηκε η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. στα γραφεία της εταιρείας την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022. Πρόκειται για την ισπανική εταιρεία CAF, στην οποία προ ημερών κατακυρώθηκε το Έργο της αναβάθμισης των συρμών της Γραμμής 1 του Μετρό.

Στην πρώτη αυτή επαφή των 2 πλευρών, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν οι παράμετροι και όροι εκτέλεσης ενός ιδιαίτερα σημαντικού για τη λειτουργία και την περαιτέρω ανάπτυξη των Σταθερών Συγκοινωνιών έργου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΣΤΑ.ΣΥ. Χάρης Δαμάσκος υπογράμμισε στον Managing Director Engineered Modernizations της CAF Mikel Maiz την ανάγκη της εμπρόθεσμης και συνεπούς εκτέλεσης του Έργου, που θα οδηγήσει στην παράδοση 14 συρμών, πλήρως αναβαθμισμένων και ικανών για παραγωγική λειτουργία για 25 ακόμα χρόνια.

Σημειώνεται, πως η  Διαγωνιστική Διαδικασία του Έργου εξελίσσεται ομαλά και εντός των προκαθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων και θα ολοκληρωθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με την υπογραφή της σύμβασης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ