Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΑ.ΣΥ.

Με το σύνθημα «η συγκοινωνία είναι γένους θηλυκού», η ΣΤΑ.ΣΥ. αναδεικνύει την προσφορά των γυναικών στην εν γένει λειτουργία της εταιρείας.

Τις γυναίκες εργαζόμενες στις Σταθερές Συγκοινωνίες συστήνει στο επιβατικό κοινό η ΣΤΑ.ΣΥ. μέσω μιας καμπάνιας, που έχει κάνει την εμφάνισή της στα μέσα σταθερής τροχιάς. Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, γυναίκες που εργάζονται σε τομείς, όπως η λειτουργία και η συντήρηση των Σταθερών Συγκοινωνιών, εμφανίζονται σε αφίσες, που τοποθετήθηκαν στα διαφημιστικά πλαίσια στους χώρους των σταθμών του Μετρό.

Με το σύνθημα «η συγκοινωνία είναι γένους θηλυκού», η ΣΤΑ.ΣΥ. αναδεικνύει την προσφορά των γυναικών στην εν γένει λειτουργία της εταιρείας, μέσω της αντιπροσωπευτικής αυτής φωτογράφησης δέκα γυναικών εργαζομένων. Οδηγοί συρμών, εκδότριες εισιτηρίων,  τεχνίτριες τροχαίου υλικού, σταθμάρχες, ελεγκτές ισχύος, είναι οι επαγγελματικές ιδιότητες των γυναικών που παρουσιάζονται στις αφίσες, εκπροσωπώντας ουσιαστικά τις συνολικά 495 γυναίκες, που στελεχώνουν τις Σταθερές Συγκοινωνίες.

Η διοίκηση, λειτουργία και ανάπτυξη της ΣΤΑ.ΣΥ. στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην γυναικεία επαγγελματική παρουσία, που είναι αισθητή και ουσιαστική σε καίριες θέσεις ευθύνης, όπως αυτές της  Αναπληρώτριας Πρόεδρου και των Γενικών Διευθυντριών Λειτουργίας και Εταιρικής Υποστήριξης. Παράλληλα, την τρέχουσα περίοδο, θέσεις ευθύνης στην εταιρεία κατέχουν γυναίκες εργαζόμενες σε ποσοστό 32%, ενώ στον διοικητικό κλάδο το 50% των εργαζομένων είναι γυναίκες.

8 Μαρτίου 2022, Ημέρα της Γυναίκας, η ΣΤΑ.ΣΥ. γιορτάζει τις Γυναίκες της!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ