Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Η ΣΤΑ.ΣΥ στο πλευρό των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Λένα Σκουτέλη βράβευσε τις Σταθερές Συγκοινωνίες στο πρόσωπο του Προέδρου τους Χάρη Δαμάσκου, για τη συνδρομή τους στην ανάδειξη του έργου του μη κερδοσκοπικού σωματείου. Η καμπάνια της ΕΛΕΠΑΠ, με τίτλο «Ωραίοι Τύποι», που φιλοξενήθηκε στους σταθμούς του Μετρό και σε όχημα του Τραμ, έκανε ευρύτερα γνωστή στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα δωρεάς και οικονομικής υιοθεσίας για τη στήριξη παιδιών με κινητικές κυρίως αναπηρίες και εγκεφαλική παράλυση.

Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη ΣΤΑ.ΣΥ, καθώς προέρχεται από τον παλαιότερο φιλανθρωπικό οργανισμό της χώρας, αλλά και από ανθρώπους που έχουν αφιερωθεί στον ιερό σκοπό της ΕΛΕΠΑΠ, που τα τελευταία 80 χρόνια έχει βοηθήσει περισσότερα από 100.000 παιδιά να κάνουν μικρά ή μεγάλα «βήματα ζωής».

Η συνεργασία αυτή, που εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, έδωσε την ευκαιρία στη ΣΤΑ.ΣΥ να συνδράμει σε μια πρωτοβουλία με ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Συνεχίζοντας σταθερά τη συμμετοχή της σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, η ΣΤΑ.ΣΥ δεσμεύεται, να στέκεται πάντα δίπλα σε «Ωραίους Τύπους» όπως τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ