Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Η ΣΤΑ.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Παρουσία στην 68η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς θα έχει για πρώτη φορά φέτος η ΣΤΑ.ΣΥ. Από τις 27 Απριλίου έως τις 15 Μάϊου οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και στο Περίπτερο των Σταθερών Συγκοινωνιών, που θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Άλσους Κηφισιάς.

Συμπληρώνοντας 153 χρόνια ζωής και παρουσίας στο σύστημα αστικής συγκοινωνίας και ούσα «Σε σταθερή τροχιά από το 1869 έως σήμερα»,  η ΣΤΑ.ΣΥ. επανασυστήνεται και υπενθυμίζει την ιστορική της πορεία στη μεταφορική εξυπηρέτηση των κατοίκων της Αττικής.

Σε ένα χώρο ιδιοκτησίας της, το Άλσος Κηφισιάς, σε κοντινή απόσταση  από τον σταθμό «Κηφισιά»  της Γραμμής 1 του Μετρό, που συμπληρώνει 65 χρόνια λειτουργίας, η ΣΤΑ.ΣΥ. προσκαλεί τους επισκέπτες της Ανθοκομικής Έκθεσης σε ένα ταξίδι στο χρόνο και την ιστορία του τρίτου αρχαιότερου αστικού σιδηρόδρομο στον κόσμο.  Αφετηρία το 1869, οπότε και ξεκίνησε το παρθενικό του δρομολόγιο ο ατμοκίνητος συρμός από το Θησείο στον Πειραιά και προορισμός τα επιτεύγματα και οι προκλήσεις του σήμερα.

Το Περίπτερο της ΣΤΑ.ΣΥ. θα είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες, που επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα το δίκτυο των Μέσων Σταθερής Τροχιάς, αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα πρωτότυπο Διαγωνισμό ερωτήσεων γνώσεων, με έπαθλο δώρα που θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις τους.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ