Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Μισθώσεις Χώρων ΣΤΑΣΥ

Το Τμήμα Ανάπτυξης & Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, ζωτικό κομμάτι της Διεύθυνσης Εμπορικής Εκμετάλλευσης έχει ως αντικείμενο την αξιοποίηση, διαχείριση και εποπτεία της επενδυτικής ακίνητης περιουσίας των Γραμμών 1, 2, 3 του Μετρό και του Τραμ.

Πρόκειται κυρίως για καταστήματα, γραφεία, χώρους στάθμευσης και οικόπεδα που βρίσκονται σε περίοπτες θέσεις, μέσα και γύρω από τους σταθμούς και γενικότερα  σε εξαιρετικά ευδιάκριτα σημεία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ακίνητα σε σταθμούς με υψηλή επιβατική κίνηση όπως Ομόνοια, Μοναστηράκι, Καλλιθέα, Νερατζιώτισσα,  Άγιος Αντώνιος, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Δουκίσσης Πλακεντίας, Πειραιάς κ.λπ.

Οι μισθώσεις υλοποιούνται κατόπιν διενέργειας πλειοδοτικών διαγωνισμών. Ήδη δραστηριοποιούνται στους χώρους της ΣΤΑΣΥ μεγάλες εμπορικές αλυσίδες και διαφόρων ειδών επιχειρήσεις.

Στα πλαίσια της αρτιότερης επιβατικής εξυπηρέτησης, το Τμήμα Ανάπτυξης & Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας συνεργάζεται και συνάπτει συμβάσεις με εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, με τράπεζες για την τοποθέτηση ΑΤΜ, με εταιρείες αυτόματων πωλητών κ.λπ.