Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εμπορική Εκμετάλλευση

H Δ/νση Εμπορικής Εκμετάλλευσης της ΣΤΑΣΥ Μον. Α.Ε., καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποτελεσματική προβολή ενδιαφερομένων στα μέσα & στους χώρους της ΣΤΑΣΥ, καθώς επίσης & για την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της εταιρείας. Τα έμπειρα στελέχη της Δ/νσης θα σας καθοδηγήσουν, θα σας πληροφορήσουν και θα σας βοηθήσουν στην πραγματοποίηση διαφήμισης, προβολής και μίσθωσης χώρων της ΣΤΑΣΥ.

Προβληθείτε στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος) και μεταφέρετε το διαφημιστικό σας μήνυμα με αποτελεσματικότητα & πρωτοποριακά μέσα. Κινηματογραφήστε, βιντεοσκοπήστε και αξιοποιήστε όλα τα μέσα προβολής της ΣΤΑΣΥ!

Μίσθωση του Χώρου Πολλαπλών Χρήσεων στο σταθμό Σύνταγμα.
500 τμ για να πραγματοποιήσετε την εκδήλωση-έκθεση που επιθυμείτε. 
Ο εν λόγω χώρος διατίθεται προς μίσθωση σε Κερδοσκοπικούς και Μη κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, με ή χωρίς πωλήσεις. 
Ανακοινώσεις για διάθεση των ημερομηνιών και για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο χώρο , θα βρείτε εδώ.  Για συμμετοχή στις κληρώσεις και πληροφορίες σχετικά με τον τιμοκατάλογό μας και τις διαδικασίες μίσθωσης, μη διστάσετε να μας καλέσετε. 
Χώρος που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης ,με απήχηση σε χιλιάδες περαστικούς καθημερινά. 

Χρησιμοποιήστε την ακίνητη περιουσία της ΣΤΑΣΥ και πραγματοποιήστε μισθώσεις ακινήτων (καταστήματα, κτίρια, οικόπεδα, γραφεία ) σε εξαιρετικά σημεία του δικτύου της ΣΤΑΣΥ , επισκεφθείτε τους χώρους στάθμευσης, τα ΑΤΜ, και εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες κινητής τηλεφωνίας.

Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα; Το 1 εκατομμύριο επιβάτες που επιλέγουν καθημερινά τα μέσα σταθερής τροχιάς για τις μετακινήσεις τους, Επίσης, οι μεγάλες διαφημιστικές επιφάνειες, το υψηλό impact, η μεγάλη συχνότητα δρομολογίων, η tailor made επικοινωνία που μεγαλώνουν την αξία του καταστήματος σας και την αναγνωρισιμότητα του προϊόντος/υπηρεσίας σας, και επομένως αυξάνουν τις πωλήσεις σας!

stasy diafimisi

Διαφήμιση

akiniti periousia

Αξιοποίηση Ακίνητης Περιουσίας

stasy parking

Χώροι Στάθμευσης