Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Εκδήλωση για τις Πρώτες Βοήθειες στο Μετρό Συντάγματος

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και τη ΣΤΑΣΥ, διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία και αθρόα επισκεψιμότητα κοινού, μεγάλη εκδήλωση στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος, με θέμα «Μάθε Πρώτες Βοήθειες, Σώσε μια ζωή». Στην εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. παρευρέθη  ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, κ. Αθανάσιος Κοτταράς.

DSC9084 min

 

 

 

 

 

 

 

Κατά τη διάρκειά της, εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες & Ναυαγοσώστες πραγματοποίησαν επιδείξεις Πρώτων Βοηθειών (περιπτώσεις πνιγμονής, καρδιοπνευμονική ανάνηψη κ.α.) για μωρά, παιδιά, ενήλικες και τους τετράποδους φίλους μας σε εκατοντάδες πολίτες που παρακολούθησαν με ιδιαίτερα ζεστό ενδιαφέρον. Η μεγάλη εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. είχε στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τη σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα γνώσης παροχής Πρώτων Βοηθειών.

DSC9140 min                                                                                         DSC9152 min

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, πρωτοπόρος στην εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών σε όλη την ελληνική επικράτεια, με τις συνεχείς δράσεις ενημέρωσης και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που υλοποιεί σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλει καθοριστικά στην εξοικείωση των πολιτών με τις Πρώτες Βοήθειες.

20240119 164108 min

Παράλληλα, ο κόσμος που βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Μετρό του Συντάγματος ενημερώθηκε για το πολύπλευρό και πολυδιάστατο ανθρωπιστικό έργο που παράγουν καθημερινά οι εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες & Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, απανταχού της Ελλάδος, προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών του Ε.Ε.Σ. εδώ:

https://www.samarites.gr/?section=3809&language=el_GR

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ