Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Κανονική Λειτουργία

Αναζήτηση

Ανελκυστήρες

Πρόσβαση

Έκθεση της Πολεμικής Αεροπορίας στον σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα»  

Με τη συναυλία της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας στο σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα», ξεκίνησαν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου  2022 οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου Θεμιστοκλή Μπουρολιά, τον οποίο υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ. Αθανάσιος Κοτταράς.

Οι Σταθερές Συγκοινωνίες φιλοξενούν  στον Χώρο Πολλαπλών Χρήσεων του σταθμού την Πολεμική Αεροπορία από τις 4 ως τις 8 Νοεμβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους  επιβάτες να ξεναγηθούν σε εκθέματα της ΠΑ ιδιαίτερης σημασίας.

Στον χώρο της Έκθεσης, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία χρήσης 2 εξομοιωτών πτήσης μαχητικού αεροσκάφους F-16, που έχουν κατασκευαστεί από την ΠΑ στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής, καθώς και προσομοίωση πτήσης αεροσκαφών Rafale, F-4E, M2000-5 και F-16 μέσω εικονικής πραγματικότητας (virtual reality). Παράλληλα, στο χώρο παρουσιάζονται  εκθέματα αεροπορικά και στατικού μοντελισμού.

Την έκθεση, που θα είναι ανοιχτή για το επιβατικό κοινό από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, συνδιοργανώνουν η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ