Εκτύπωση Σελίδας
Increase font sizeReset font sizeDecrease font size
Αναλυτικά η είδηση
06.12.2021 14:56

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η ΣΤΑ.ΣΥ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


 

 

                                                                         6 Δεκεμβρίου 2021

 

 

 

 

 

Ένα ταξίδι προσφοράς και αλληλεγγύης ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, με συνεπιβάτες τις οικογένειες των Σταθερών Συγκοινωνιών και του Δείπνου Αγάπης (ΑΜΚΕ). Με ομαδικό πνεύμα, συνεργασία και διάθεση προσφοράς, οι εργαζόμενοι, εθελοντές της ΣΤΑ.ΣΥ., που έλαβαν μέρος στην όλη προσπάθεια, προετοίμασαν και διένειμαν με συνέπεια και αγάπη 1.050 γεύματα, αναλαμβάνοντας τη σίτιση 350 άστεγων συνανθρώπων μας σε Αθήνα και Πειραιά για 3 ημέρες. 

 

Τα γεύματα ετοιμάστηκαν στη φιλόξενη κουζίνα του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, υπό τις οδηγίες του γνωστού food blogger Δημήτρη Παπαζυμούρη του Cucina di Caruso, ο οποίος συνέδραμε αφιλοκερδώς. Στο πλευρό των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ. βρέθηκαν κατά την παρασκευή των γευμάτων ο Διευθύνων Σύμβουλος Ν. Χαιρέτας και κατά τη διανομή τους ο Πρόεδρος Χ. Δαμάσκος.

 

Η ΣΤΑ.ΣΥ, με σεβασμό πάντα στην αξία της προσφοράς και του εθελοντισμού, ανέλαβε, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, την πράξη αυτή αλληλεγγύης και υποστήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ενδυναμώνοντας παράλληλα τη σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία και τους εργαζομένους της.