Εκτύπωση Σελίδας
Increase font sizeReset font sizeDecrease font size
Δελτίο Τύπου
20.06.2017 15:18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑΣΥ Α.Ε.


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑΣΥ Α.Ε.

 

 

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι η αγωνιστική χρονιά του εργασιακού πρωταθλήματος που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Αθηνών ( Ε.Κ.Α. ) ολοκληρώθηκε με την τελευταία αγωνιστική των play offs.

Σε μία άρτια οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, που θα ζήλευαν ακόμη και τα μεγαλύτερα Επαγγελματικά Πρωταθλήματα, η ομάδα μπάσκετ της εταιρείας μας ολοκλήρωσε την πορεία της με συναρπαστικό τρόπο, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επίτευξη του κοινού στόχου της ανάπτυξης του μαζικού ερασιτεχνικού ενήλικου αθλητισμού

Συγκεκριμένα, η ομάδα μας αφού κέρδισε την άνοδο της στην επόμενη κατηγορία, την Τετάρτη 31/5/2017 και ώρα 19:45 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Κοντόπευκο στην Αγία Παρασκευή, αγωνίστηκε στον τελικό αγώνα του εργασιακού πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της Coca Cola, διεκδικώντας την πρώτη θέση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε ένα απολαυστικό παιχνίδι και μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση, η ομάδα μας στέφθηκε πρωταθλήτρια, επικρατώντας στον τελικό με σκορ 46 – 37.

Ως εκ τούτου θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσες και όσους μπόρεσαν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να μας υποστηρίξουν στον δύσκολο αγώνα που δώσαμε.

Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη διοίκηση της εταιρείας, για τη στήριξη που μας παρείχε καθ’ όλη την χρονιά.

Τέλος, ευχόμαστε να είμαστε όλοι υγιείς, να ζήσουμε όμορφες αθλητικές και κοινωνικές στιγμές», καθώς κατά τη γνώμη μας ο εργασιακός αθλητισμός αποτελεί τόσο έναν ιδανικό τρόπο διεξόδου και ψυχικής αποφόρτισης απ’ όλα αυτά τα δυσάρεστα που συμβαίνουν γύρω μας όσο και μια μοναδική ευκαιρία σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ συναδέλφων της ίδιας εταιρείας αλλά και επαγγελματιών διαφορετικών εταιρειών, που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον Αθλητισμό.

 

 

 

Με εκτίμηση

 

Η Ομάδα Μπάσκετ ΣΤΑΣΥ

 

Σκρέκας Χ. , Σταθούσης Δ. , Μπάρτζελης Κ. , Μεϊντάνης Β. , Κομματάς Π. , Τέγας Σ. , Αναγνώστου Κ. , Χουντης Γ. , Θεοδωρης Γ. , Τσίνας Γ. , Δωρής Μ. , Λάγιος Ν. , Σουλτάτος Χ. , Κωνσταντάκης Α. , Βαιτσης Φ. , Μπαζιωτοπουλος Π.