Εκτύπωση Σελίδας
Increase font sizeReset font sizeDecrease font size
Είδηση Αρχικής Σελίδας
15.04.2013 18:28

Δελτίο τύπου σχετικά με τα επεισόδια στο σταθμό «Ειρήνη», μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ- Πανθρακικού.


 

Αθήνα, 15 Απριλίου 2013

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τα χθεσινοβραδινά γεγονότα- επεισόδια στο σταθμό «Ειρήνη», μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ- Πανθρακικού που είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση εκτεταμένων σοβαρών ζημιών στην υποδομή του σταθμού και ενός συρμού, καθώς και την διακοπή των δρομολογίων για δύο και πλέον ώρες σε ένα μεγάλο τμήμα της γραμμής 1 του δικτύου μας, είναι ένα χρόνιο φαινόμενο το οποίο δεν μπορεί να συνεχιστεί.

 

Η «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑΣΥ Α.Ε.) θέλοντας να προστατεύσει τη δημόσια συγκοινωνιακή περιουσία και τα πάγια περιουσιακά της στοιχεία, αλλά κυρίως για να εξασφαλίσει την ασφαλή και ομαλή μετακίνηση των πολιτών, θα επανεξετάσει την πολιτική της κατά τη διεξαγωγή αθλητικών γεγονότων.

 

Στο πλαίσιο αυτό η ΣΤΑΣΥ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να σταματά τη λειτουργία σταθμών που εξυπηρετούν αθλητικές εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνων, για τους οποίους θεωρείται- από την αστυνομία- πιθανό το ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων.

 

Προς το σκοπό αυτό θα υπάρχει συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εταιρεία θα ενημερώνει εγκαίρως τους πολίτες ώστε να μπορούν να προγραμματίσουν τις μετακινήσεις τους.