Εκτύπωση Σελίδας
Increase font sizeReset font sizeDecrease font size
Είδηση Αρχικής Σελίδας
23.10.2017 13:26

Έκθεση αφίσας με θέμα τις Σταθερές Συγκοινωνίες στο σταθμό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»


 

 

 

23 Οκτωβρίου 2017

 

 

Έκθεση αφίσας

 

με θέμα τις Σταθερές Συγκοινωνίες

 

στο σταθμό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»

 

 

 

Το Τμήμα Γραφιστικής του ΤΕΙ Αθήνας σε συνεργασία με τη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. οργανώνουν έκθεση αφίσας με θέμα τις Σταθερές Συγκοινωνίες, από τις 23 έως τις 30 Οκτωβρίου 2017  στο σταθμό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ».

 

Οι αφίσες δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του εργαστηριακού μαθήματος  «Προωθητική Καμπάνια» του 3ου έτους σπουδών του Τμήματος Γραφιστικής.  Οι φοιτητές του Εργαστηρίου με αγάπη και καλλιτεχνική αφοσίωση επικεντρώθηκαν στην προώθηση της εικόνας των Σταθερών Συγκοινωνιών στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Στόχος του γραφιστικού σχεδιασμού, αποτέλεσε η προβολή των αξιών της ΣΤΑ.ΣΥ., καθώς και η ανάδειξη του ρόλου της εταιρείας ως φορέα ανάπτυξης  του κοινωνικού, πολιτιστικού και οικονομικού ιστού της πόλης της Αθήνας.

 

Αστικές συγκοινωνίες: δημόσιος χώρος, εκπαίδευση, δημιουργικότητα, εξωστρέφεια, ασφαλής-αξιόπιστη-οικονομική μετακίνηση, σεβασμός στον πολίτη-επιβάτη, πολιτισμός, ιστορική συνέχεια, κοινωνική ευθύνη και περιβάλλον.  Ιδέες, πτυχές, πρακτικές και αξίες των εργαζομένων και της Διοίκησης της ΣΤΑ.ΣΥ. που διέπουν τη λειτουργία των Μέσων Σταθερής Τροχιάς. Τα παραπάνω αποτέλεσαν αντικείμενο έμπνευσης  για τους φοιτητές του Εργαστηρίου «Προωθητική Καμπάνια», με την αρωγή εξαίρετων καθηγητών και την υποστήριξη της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

 

Η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. στηρίζει και φιλοξενεί δράσεις με πολλαπλό όφελος για την εκπαιδευτική κοινότητα και εν γένει το κοινωνικό σύνολο.

 

 


youtube link