Εκτύπωση Σελίδας
Increase font sizeReset font sizeDecrease font size
ΤΡΑΜ

Το Τραμ έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις, που με χρονολογική σειρά είναι οι εξής:

  1. Βραβείο «Περιβαλλοντικού Έργου» στη διοργάνωση των εγνωσμένου κύρους Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «Οικόπολις 2006», που υλοποιεί κάθε χρόνο ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός οικολογικού χαρακτήρα «Ecocity», για την ολοκληρωμένη και συστηματική δράση στον τομέα της αντιμετώπισης των δονήσεων και του θορύβου στους δέκα (10) δήμους της πρωτεύουσας από τους οποίους διέρχεται το τραμ.
  2. Ειδική Τιμητική Διάκριση της TÜV HELLAS στις 31/01/2008 για τη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο, την υψηλή ποιότητα στις προσφερόμενες υπηρεσίες και την προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης. 
  3. Βραβείο GRAND ERMIS «Client of the Year» στα καθιερωμένα ετήσια βραβεία ERMIS AWARDS για την πρωτοτυπία, την αισθητική και την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων της πρώην ΤΡΑΜ σε έντυπα και ραδιόφωνο, αποτελώντας την πρώτη εταιρία στον τομέα των αστικών συγκοινωνιών που βραβεύθηκε για τη διαφημιστική της εκστρατεία από την Ένωση Διαφήμισης Εταιρειών Επικοινωνίας (Ε.Δ.Ε.Ε). Επιπλέον, η καμπάνια "Κόψε το αυτοκίνητο, πάρε το τραμ" βραβεύθηκε με το ERMIS INTEGRATED CAMPAIGN AWARD.
  4. Βραβείο από το Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων Άλσους Ν. Σμύρνης (ΣΑΦΑΝ) το 2009 για την πολύτιμη προσφορά του ΤΡΑΜ στον αθλητισμό και γενικότερα στη ζωή της πόλης της Νέας Σμύρνης.
  5. Ο οδηγός τραμ Ευάγγελος Γκυρτής έχει βραβευθεί δύο φορές από την ΕΛΠΑ στα πλαίσια των ετήσιων βραβείων για τους καλύτερους οδηγούς των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.